与生俱来的癡女人妻,淫气逼人!与生俱来的癡女人妻,淫气逼人!,这片教你怎幺射满三上悠亚的脸!这片教你怎幺射满三上悠亚的脸!

发布日期:2021年12月04日
Metaalfolie drager

Toepassingen waar tapes met een metaalfolie drager veel voorkomen zijn het afdichten van buizen, in het product proces van plastic zakken voor de voedselindustrie (als detectie tape) en deze metaalfolie drager tapes worden veel gebruikt in koelkasten en vriezers. Tapes met een metaalfolie drager zijn uitstekend geschikt voor het reflecteren van warmte. Daarnaast zijn ze bestand tegen UV en andre weersinvloeden, chemisch bestendig en zijn warmte geleidend. Metaalfolie tapes kunnen een maximum temperatuur verdragen van 150°C Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Opbouw van tapes met een metaalfolie drager

Metaalfolie tapes bestaan uit zuiver, hoogwaardig metaal als dragermateriaal (zacht aluminium, lood, zink) en een hoogwaardige lijm die aan één van de vereisten voldoet.
Ze combineren de uitstekende afsluit- en beschermingseigenschappen van metalen met makkelijke hantering en gebruik van tapes. In geen andere vorm kunnen metalen makkelijker, sneller en schoner worden verwerkt.

与生俱来的癡女人妻,淫气逼人!与生俱来的癡女人妻,淫气逼人!,这片教你怎幺射满三上悠亚的脸!这片教你怎幺射满三上悠亚的脸!Installatietechniek

Een branche waar tapes met een metaalfolie dragen zeer veel gebruikt wordt is de installatietechniek bijvoorbeeld voor het aan elkaar bevestigen van die grote aluminium buizen van luchtkanalen voor airco installaties of luchtzuivering installaties.

2 Verschillende uitvoeringen metaalfolie drager tape

Er zijn 2 uitvoeringen van tapes met een metaalfolie drager namelijk gesiliconiseerd en de niet gesiliconiseerd.
In de installatie techniek word met name de niet gesiliconiseerde metaalfolie drager gebruikt. Dit omdat de tape wanneer je deze over elkaar heen plakt dan permanent aan elkaar gaat hechten.

De gesiliconiseerde uitvoering kan juist wel weer makkelijker van elkaar worden losgemaakt.

Voordelen van metaalfoliedrager tapes

Deze tapes hebben een goede verouderingsresistentie, een hoge tot extreme temperatuurbestendigheid ze hebben een zeer goede oplosmiddelresistentie en een geringe waterdampdoorlatendheid
Daarnaast is de metaalfoliedrager tape ook nog eens zeer goed stansbaar.

Metaalfoliedrager tape Kopen

Bestel direct uw metaalfoliedrager tape bij Tapir en u heeft het product op korte termijn bij u thuis. Tapir Tapes heeft vaak de voordeligste metaalfoliedrager tapes beschikbaar. Tapir heeft een breed aanbod in zelfklevende middellen bekijk ook eens:

Winkel nu bij onze Lijmen en Kitten
Bekijk ook onze andere types Enkelzijdig Klevende Tapes
Shop nu onze Facelift Tape

Metaalfoliedrager tape kopen doet u natuurlijk bij de Tapir Webshop. Mocht u toch liever contact hebben met een specialist? Neem dan gerust even contact op met onze  werknemers. Wij kunnen altijd advies geven over de juiste tape, lijm of kit Kies het product dat bij u past en wij zorgen u snel met uw toepassing aan de slag kunt!

Scroll to top